Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@06:08:25 GMT

پیامدهای بارندگی هفته نخست اردیبهشت در مازندران

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۹۷۳۵

پیامدهای بارندگی هفته نخست اردیبهشت در مازندران

ساری - ایرنا – پس از سیل اسفند ماه که مناطق مرکزی و شرقی مازندران را درنوردید، دومین سامانه بارشی شدید که عصر دوشنبه وارد استان شد نیز پیامدهایی داشت.

به گزارش خبرنکار ایرنا ، بارش برف و باران که از عصر دوشنبه در مازندران آغاز شد، از دیروز سه شنبه شدت گرفت و تمامی مناطق استان را درنوردید.
بر اساس اعلام هواشناسی طی24 ساعت گذشته منطقه کوهستانی کیاسر در شهرستان ساری رکورد دارد بارش برف بوده است به گونه ای که در این مدت 25 سانتی متر برف در ایستگاه هواشناسی منطقه ثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس توسعه پیش بینی هواشناسی مازندارن با بیان اینکه ایستگاه آلاشت با 10 سانتی متر بارش برف دومین ایستگاه پر بارش برف استان بود ، گفت که در ارتفاعات بالاتر که فقدان ایستگاه هواشناسی است بارش برف به مراتب بیش از این میزان بود.
احمد اسدی افزود : بندر امیر آباد نیز در 24 ساعت اخیر با 58 میلی متر بارش باران بیشترین میزان بارندگی را ثبت کرد و پس از آن ایستگاه ساری با 34 میلی متر و دشت ناز با 33 میلی متر ایستگاههای پر بارش استان گزارش شدند.
** تخریب یک دهنه پل در سوادکوه
بارش باران در پایین دست و برف در بالا دست برف منجر به ایجاد سیلاب در برخی از رودخانه های استان شد که از جمله آن رودخانه بابلرود و شاخه هایی از رودخانه تلار قائمشهر است.
گزارش ها حاکی از آن است که براثر طغیان رودخانه در منطقه هفت تن شهرستان سوادکوه، یک دهنه پل ارتباطی ( منگل) به صورت کامل تخریب شد.
علاوه بر این بارش سنگین برف شب گذشته برای چند ساعت تردد در محور ساری به کیاسر را مسدود کرد که در حال حاضر توسط عوامل راهداری بازگشایی شد.
مسئولان مازندران برآورد میزان خسارت سیلاب و طغیان رودخانه اخیر را زود عنوان کرده و آن را به زمانی دیگر و پس از جمع بندی موکول کردند.
همچنین به دلیل شدت بارندگی و بالا آمدن آب رودخانه سیاه رود، راه ارتباطی 15 روستای بخش مرکزی شهرستان سیمرغ که از محل سیکا پل برای رسیدن به شهر عزیمت می کردند، قطع کرد.
علاوه بر این بر اساس مشاهدات عینی خبرنگار ایرنا ، به علت بالاآمدن سطح آب رودخانه هراز ، بابلرود و تلار، برخی از عرصه های کشاورزی شامل زمین های شالیزاری و باغی اطراف این رودخانه ها زیر آب رفت.
** هنوز از خسارت سرما و برف به گیاهان سیاه ریشه خبری نیست
با توجه به اینکه هواشناسی مازندران ، جهاد کشاورزی و مدیریت بحران استان از امکان خسارت برف و سرما به گیاهان سیاه ریشه هشدار داده بودند، با آرام شدن هوا هنوز آسیب و خسارت به این بخش مشخص نیست.
قابل ذکر است که بسیاری از محصولات سیاه ریشه مانند گردو ، گیلاس ، گلابی ، هلو ، شلیل و آلبالو استان در ارتفاعات مازندران کشت می شود.
سال گذشته نیز بارش برف در اردیبهشت خسارات سنگینی به باغات سیاه ریشه ارتفاعات استان وارد کرد که گویا این تراژدی برای امسال نیز قابل تصور است.
مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران صبح امروز چهارشنبه به خبرنکار ایرنا گفتند، هنوز برف در ارتفاعات نشسته است و تا اب شدن آن و بررسی نتایج ان باید منتظر ماند.
به گفته این مسئولان ، خسارات ناشی از بارندگی اخیر به کشاورزی و باغداری استان در سریع ترین زمان برای افکار عمومی تشریح خواهد شد.
شب گذشته بیشتر مناطق کوهستانی مازندران سرمای زمستانی را تجربه کردند به طوری که در بلده نور دما به صفر درجه سانتی گراد رسید.
7335/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بارندگي ارديبهشت مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۹۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان

کارشناس هواشناسی استان کرمان از فعالیت سامانه بارشی، رعد و برق، تندبادهای لحظه‌ای، بارش تگرگ، طغیان رودخانه‌های فصلی و جاری شدن سیلاب‌ها در استان خبر داد. - اخبار استانها -

مریم سلاجقه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان کرمان، اظهار داشت: از اواخر وقت روز چهارشنبه منتظر شروع فعالیت یک سامانه بارشی در استان هستیم.

وی با بیان اینکه این سامانه بارشی تا روز جمعه در استان کرمان فعال است، گفت: تمام مناطق استان تحت تاثیر این سامانه قرار دارند اما عمده فعالیت آن در نیمه غربی استان، به ویژه شهرهای شمال غرب، غرب و جنوب غربی است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمان ادامه داد: با فعالیت این سامانه، شاهد ناپایداری‌های جوی به صورت افزایش ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق، وزش تندبادهای لحظه‌ای و احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد استان خواهیم بود .

وی با بیان اینکه بیشینه بارش‌ها برای روز پنجشنبه در سطح استان پیش‌بینی شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود که همراه با این بارش‌ها وزش باد نسبتاً شدید را هم در سطح استان داشته باشیم.

سلاجقه از آبگرفتگی معابر عمومی، طغیان رودخانه‌های فصلی، جاری شدن رواناب و سیلابی شدن مسیل‌ها در برخی از مناطق خبر داد و افزود: با توجه به وزش باد در شمال‌غرب و شرق استان، احتمال خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا نیز محتمل است.

وی با اشاره به اینکه صدور هشدار سطح نارنجی جهت انجام اقدامات پیشگیرانه لازم برای کاهش خسارات احتمالی از جمله برداشت محصولات قابل برداشت و انبارداری مناسب آنها است، بیان کرد: با توجه به احتمال بارش تگرگ، به صاحبان سالن‌های پرورشی به ویژه گلخانه‌داران توصیه می‌شود از استحکام پوشش گلخانه‌های خود مطمئن شوند.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمان با بیان اینکه بیشترین فعالیت این سامانه در روزهای پنجشنبه و جمعه است، گفت: توصیه می‌شود در این روزها از صعود به ارتفاعات و تردد در مکان‌های پرخطر اکیداً خودداری شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی در مازندران
  • خشکسالی یزد با بارندگی‌های اخیر برطرف نمی‌شود
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • صدور هشدار هواشناسی برای ارتفاعات مازندران
  • اردبیل بارانی می‌شود
  • آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد
  • استان مرکزی چه بهره‌ای از بارش‌های بهاره برد؟
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان
  • هشدار نارنجی  هواشناسی: بارش باران استان فارس را در بر می‌گیرد